ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Комплексът предлага на своите клиенти 5 студия със следните параметри:
1124 m² - 2 студия с височина 8.5 метра
677 m² - 2 студия с височина 8.5 метра
824 m² - 1 студио с височина 8.5 метраСтудията са звукоизолирани и акустично обработени, с мълчалив климатизация и вентилация, което позволява на непрекъснатост на процеса на заснемане, независимо от атмосферните условия навън.
Студията са изградени в съответствие със световните стандарти за такъв вид дейност.
Всяко студио има съобщения, свързани с останалата част на комплекса и прилежащите помещения.
Студиата предлагат за технологична връзка с помощта на външно устройство.
Един от студията - Studio5 - има резервоар за вода и дренажна система.

ЕЛЕКТРОЗАХРАНВАНЕ
КОМПЛЕКСЪТ РАЗПОЛАГА С ОБЩА МОЩНОСТ ОТ 2.4MW, ЧАСТИЧНО РЕЗЕРВИРАНА ОТ 4 БРОЯ UPS 200KVA И 2 БРОЯ ДГ 620 KVA С ОБЩ ОБЕМ НА РЕЗЕРВОАРА ОТ 10Т. ГОРИВО И ДОСТАТЪЧЕН ЗАПАС, ЗА ДА ОСИГУРИМ БЕЗПРОБЛЕМНАТА ВИ РАБОТА.

ПОЖАРОИЗВЕСТЯВАНЕ И ГАСЕНЕ
КОМПЛЕКСЪТ РАЗПОЛАГА С МОДЕРНА СИСТЕМА ЗА АКТИВНО И ПАСИВНО ПОЖАРОИЗВЕСТЯВАНЕ И ГАСЕНЕ, В ТОВА ЧИСЛО – ПОЖАРОИЗВЕСТИТЕЛНА ИНСТАЛАЦИЯ В СТУДИЯТА И ОБЩИТЕ ЧАСТИ И СПРИНКЛЕРНА ИНСТАЛАЦИЯ ВЪВ ВСЯКО СТУДИО.

ОВИК
СТУДИОTO РАЗПОЛАГА С НАЙ-ВИСОК КЛАС КЛИМАТИЧНА ИНСТАЛАЦИЯ, ОСИГУРЯВАЩА ВЕНТИЛАЦИЯТА, ОТОПЛЕНИЕТО И ОХЛАЖДАНЕТО МУ. СИСТЕМАТА Е БАЗИРАНА НА КЛИМАТИЧНИ КАМЕРИ ВОДА/ВЪЗДУХ (FLAKTWOODS) КАТО ЗА ОХЛАЖДАНЕ СЕ ПОЛЗВАТ 2 БРОЯ ЧИЛЪРИ(FLAKWOODS), А РЕСПЕКТИВНО ЗА ОТОПЛЕНИЕ – 4 БРОЯ КОТЛИ НА ДИЗЕЛОВО ГОРИВО (VIESSMANN). СИСТЕМАТА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЕЗШУМНА, ПОЗВОЛЯВА БЕЗПРОБЛЕМНА РАБОТА ПО ВРЕМЕ НА СНИМКИ И ОСИГУРЯВА НЕОБХОДИМИЯ КОМФОРТ ЗА ВАС И ВАШИТЕ КЛИЕНТИ. ДОРИ ПРИ ТЕМПЕРАТУРИ ДО -10 ГРАДУСА МОЖЕМ ДА ГАРАНТИРАМЕ КОМФОРТ +20 ГРАДУСА В РАМКИТЕ НА СТУДИОТО ИЛИ ОБЩИТЕ ЧАСТИ.

МРЕЖОВА ИНСТАЛАЦИЯ И СВЪРАЗАНОСТ
КОМПЛЕКСЪТ РАЗПОЛАГА С ЛОКАЛНА МРЕЖА CAT.6, С ОПТИЧНА ИНФРАСТРУКТУРА ОТ ДИРЕКТЕН ДОСТАВЧИК, КАКАТО И С ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА DARK FIBER. ВЪВ ВСИЧКИ ОФИСИ ИМА ПО 2-12 БРОЯ РОЗЕТКИ, КАТО ИМА ОБСОБЕНО ОТДЕЛНО КЛИМАТИЗИРАНО СЪРВЪРНО ПОМЕЩЕНИЕ, КОЕТО ДА ОСИГУРИ МРЕЖОВАТА СВЪРЗАНОСТ.
РАЗПОЛАГАМЕ И С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА 30 ТЕЛЕФОННИ НОМЕРА, РАЗПОЛОЖЕНИ В ОФИСНАТА ЧАСТ.

image_pdfimage_print
(Visited 1 534 times, 1 visits today)