ФУНКЦИОНАЛНОСТ

Ние можем да предложим всички условия за заснемане на телевизионни и филмови продукции, реклами и музикални видеоклипове, организиране на модни ревюта, партита и други мултимедийни събития. Прилежащите помещения на комплекса предлагат всички удобства за работа на екипите, гостите и публиката, участващи в изготвянето на дадена продукция или мероприятие. Архитектурата на комплекса дава възможност за обособяване на различни по функционалност помещения и зони за отделните продукции.
Незастроените, прилежащи към комплекса площи предлагат възможности за изграждане на външни декори и съоръжения, както и провеждането на снимачна дейност „на открито”.
Комплексът предлага възможност за работа на „затворен цикъл”

 - от заснемането до постпродукция с краен готов продукт. Свързността на комплекса позволява за излъчвания на „живо” посредством високоскоростни оптични връзки.
Комплексът предлага ползването на снимачна, постпродукционна техника, осветление и други. Клиентите имат възможност да ползват собствена техника, като структурата на комплекса е проектирана за работа с „външна” техника – ПТС, агрегати, осветление, компютърни системи.
Комплексът разполага с прилежащи площи и паркинг места към студията, достатъчни да поемат всякаква транспортна техника, обслужваща дадена продукция.
В рамките на комплекса се намира „къщата” на Биг Брадър, която функционира самостоятелно.


Gallery not found.

ОБСЛУЖВАЩИ ПОМЕЩЕНИЯ:
Към студията, комплексът предлага различни по функционалност помещения: гримьорни, офиси, зали за срещи, многофункционални пространства. Тези помещения могат да бъдат обзаведени и обособени по заявка на клиента.

ТЕХНОЛОГИЧНИ ПОМЕЩЕНИЯ:
За нуждите при заснемането на телевизионни продукции, комплексът разполага с Видео и Аудио Контролни Зали, както и постпродукционни мощности. Окабеляването е проектирано така, че да дава възможност за бързо и лесно преконфигуриране на снимачната техника от едно студио в друго.

СВЪРЗАНОСТ:
Комплексът разполага с изградена CAT 6 LAN офис мрежа, собствена телефонна централа, вътрешна кабелна телевизия. Външната свързаност на комплекса се осъществява посредством изградени високоскоростни оптични връзки.

BMS:
Всички системи на комплекса, ел.захранване, компютърни мрежи се управляват от интегрирана BMS (Business Management System). Това позволява точното управление, конфигуриране и отчитане на използваните ресурси на комплекса.

ЕЛ. ЗАХРАНВАНЕ:
Всяко студио разполага с 2х300кВ автономно захранване (нерезервирано) и до 140кВ резервирано захранване (UPS + генератор). По желание на клиента се предлагат различни по мощност агрегати, в зависимост от спецификата на снимачната дейност.
Непрекъсваемостта на захранването на всички обслужващи съоръжения и техника на комплекса, както и на прилежащите помещения е осигурена посредством UPS и агрегат.

КЛИМАТИЗАЦИЯ И ВЕНТИЛАЦИЯ:
Комплексът разполага със собствена климатизация и вентилация, включително и всяко едно от студията, с възможност за персонално контролиране на всяко едно от помещенията. Климатизацията и вентилацията са резервирани посредством дизел генератор.

ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ:
Комкплексът разполага със собствен водоизточник и пречиствателна станция.

ОХРАНА:
Комплексът разполага с 24 часова охрана, видеонаблюдение и контрол на достъпа.

 
 
image_pdfimage_print
(Visited 1 571 times, 1 visits today)